Eerste opkomst in 2019!

2019 is ook bij Wepadojeb begonnen

Op 26 januari was de eerste opkomst voor de scouts in 2019. Om 11.00 stonden alle kinderen op de stoep en kon het spektakel beginnen. Omdat er veel vraag was naar het leren van nieuwe knopen heeft Rieneke in de ochtend een aantal nieuwe knopen aangeleerd. Veel kinderen lieten zien eigenlijk al een expert te zijn in het leggen van knopen en naar mate de ochtend voorderde ging het steeds beter. Wij als leiding stonden er versteld van hoe goed het knopen ging en zijn erg trots op de kinderen.

Winterwonderland

Dat was het woord dat de kinderen in de middag moesten raden bij het spellencircuit. In groepjes van twee gingen de kinderen in totaal tien spellen af. Zo was er koekhappen, airhockey, hoofdbasketball, Jenga en nog vééél meer. Per spel waren er twee letters te verdienen en aan het einde van de reeks kon hiermee een woord gemaakt worden. De spellen werden vol enthousiasme gespeeld en het was zelfs zo gezellig dat we tijd te kort hadden om alle tien de spellen te kunnen spelen. Uiteindelijk waren het Hein en Jalal die als eerste het woord goed hebben geraden. Gefeliciteerd jongens!

Wie gaat er met die mooie prijzen vandoor?

Nummertje...... 33 galmde het door het Wepadojeb clubhuis. Het was namelijk tijd voor Bingo! Alle kinderen kregen een bingokaart en de tafel lag vol met vette prijzen. Knutselpakketten, telefoonaccessoires en nog veel meer. De bingo kon beginnen, al gauw was het Bertil die BINGO riep. Helaas..... Het was een foute bingo en dus moest Bertil een liedje zingen. Na luid gezang gingen we verder en per toeval had Bertil opnieuw bingo, deze bingo was wel goed en hij nam de eerste prijs mee naar huis. De gehele middag werden er toffe prijzen gewonnen en was Gijs de mazzelaar van de dag. We sloten de avond af met heerlijke pannenkoeken.

Tot volgende maand!